Rruga Skënder Luarasi, Komuna Parisit, Tiranë 1001 +355 697008004

Past'el Pastry & Bakery Life Isn’t perfect but your dessert can be. Me shumë
Per te gjitha eventet tuaja!
Per te gjitha eventet tuaja !
Me shumë

Life isn’t perfect but your desserts can be.

Past’el

Historiku

Krijuar në vitin 2018...
Past’el Pastry & Bakery u krijua në vitin 2018 , me dyqanin e parë tek rruga
“Skënder Luarasi”  ku shumë shpejt u dallua për një gamë të gjëre shijesh
dhe produktesh. Qëllimi yne ishte të sillnim pranë klientëve tanë një cilësi dhe
një kulturë të shijes europiane, duke I qëndruar besnikë freskisë dhe zgjedhjes së
cilësisë më të lartë të lëndes së parë !
Përse Past’el ? 
Emri Past’el e ka origjinën nga një ëmbëlsirë tradicionale greke ,  e cila në
përbërjen e saj ka mjaltin dhe frutat e thata. Ingredientët të cilet gjënden
lehtësisht në cdo shtëpi , ashtu sic dëshirojmë të gjëndemi në shtëpitë tuaja!

Specialitetet

Past'el karaketerizohet nga nje game e gjere produktesh
Nder specialitetet tona jane Macarons, Croissant, Ekmek, Amandes caramélisées, Akullore.
Past’el krijon embelsi per cdo event tuajin!

Specialitetet
Tefundit